Groeplessen Ya Sport & Dansschool

De groeplessen van Ya Sport- en Dansschool vormen een optimale balans tussen groepssamenwerking en persoonlijke kracht. Download op de voorpagina de groepstijden.

Lesya, Mariska, Annette en Jacqueline brengen je vakkundig en vol plezier in beweging.
Want sporten is niet alleen gezond, maar ook nog eens leuk!

!!NIEUW BIJ YA-SPORT!!

10 rittenkaart voor €60,-

10x groepslessen, 10x vrije training of maak hier een combinatie van!

Kickboxen

Kickboxen

Last van stress, hoge werkdruk of een gejaagd gevoel? Ga lekker kickboksen. Je mag vrijuit schoppen en slaan, dus je kunt je lekker afreageren. waardoor je lachend de training zult verlaten. Full-body work-out De meeste vormen van cardio training zijn vooral gericht op het onderlichaam. Bij kickboksen daarentegen komt het grootste deel van de beweging… Read more »

Jumping Fitness

Jumping Fitness

Effectieve calorieverbranding Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en het ontlast bovendien de gewrichten. Efficiënte training Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische… Read more »

Beat Belly

Beat Belly

Ben jij je buikje beu, maar heb je moeite met buikspieroefeningen? Met de Beat Belly, een hip uitziend wiebelend bankje, zou je gemakkelijk en effectief je buikspieren trainen. De Beat Belly is een laag bankje met een afgeronde onderkant en een kleine rugleuning. Voor een ultieme beginner Beat Belly is super, maar ook de meer… Read more »

Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp training is, in groepsverband werken aan je eigen lichaam. Intervaltraining, kracht-en uithoudingstrainingen, crcuittraining, hardlopen en dat buiten, in de frisse lucht. Bij de Bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeter van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Iedere training is anders!

Spinning

Spinning

Een ideaal fitnessprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fitnessprestatie wil neerzetten. Dit gebeurt met speciale spinningfietsen, waarbij je zelf de intensiteit van je training instelt. Bij regelmatige deelname aan deze lessen verbetert je conditie, neemt je spieruithoudingsvermogen toe en je vetpercentage af!   Bekijk hieronder het filmpje voor een… Read more »

BodyDance

BodyDance

Lijkt op het populaire Zumba. Gebaseerd op opzwepende Latijns-Amerikaanse dansen als salsa, merengue, samba, cumbia en reggaeton. Met haar energieke inzet brengt Lesya je al snel in de partysfeer. Zo werk je aan je lichaam en maak je tegelijkertijd plezier. Bam-Bazu-Dance vormt ook een goede afslank- en conditietraining.  

Streetdance

Streetdance

Een verzamelnaam voor verschillende soorten dans, gebaseerd op bewegingen uit videoclips. Je combineert de meest uiteenlopende dansstijlen, dus streetdance is nooit saai!

BBB – Billen, Benen, Buik

BBB – Billen, Benen, Buik

Voor veel mensen zijn de billen, benen en buik probleemgebieden. Daar wordt het overmatig vet opgeslagen. Die vetopslag zorgt voor de beruchte ‘zwembandjes’ of kwabbillen die een vrouw (of man) juist niet wil hebben. Bij BBB besteden we aandacht aan spiergroepen die je in het dagelijks leven te weinig gebruikt. Door die specifieke gebieden van… Read more »

Pilates-Yoga

Pilates-Yoga

Dit zijn veelal grondoefeningen. Hierbij wordt gewerkt vanuit het lichaamscentrum, (powerhouse) de buik- en onderrug-, bil- en dijbeenspieren. De nadruk van de Pilatesoefeningen ligt op de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en dat de wervelkolom ondersteunt wordt.

Step-Dance-Aerobics-Dance

Step-Dance-Aerobics-Dance

Is de dansvariatie op de step. Tijdens de step-dance ligt de nadruk op dans. Aerobics is effectieve fysieke oefening op muziek. Je traint kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact. En als bonus verbrand je ook nog eens vetten en koolhydraten!

Body-fitness

Body-fitness

De originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit speciale groepsfitnessprogramma test alle belangrijke spiergroepen met uitdagende krachtoefeningen als squats, presses, lifts en curls.   Speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen. Daarbij verbrand je zoveel mogelijk calorieën en vet. Kies zelf hoe ver je gaat. Opzwepende muziek,… Read more »

60+ gym

60+ gym

Met het verstrijken van de jaren neemt onze soepelheid af en de blessuregevoeligheid toe. Speciaal voor 60-plussers organiseren wij gymlessen waarin je wensen en mogelijkheden centraal staan. Op jouw eigen niveau beweeg je tijdens deze leuke en gezellige gymles en werken aan kracht, conditie, balans en coördinatievermogen.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderen op een leuke en feestelijke manier kennis laten maken met de sportwereld? Dat kan nu bij Ya Sport in Westerhaar. We houden de kinderfeestjes op zaterdagmiddag. Een uur dansen/spinning gevolgd door een uur cardio. Kinderen leren spelenderwijs de sportwereld ontdekken. In de pauze krijgen de kinderen drinken en een koekje/snoepje + een cadeautje voor… Read more »